Τρόποι πληρωμής

 

 

1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:
Ο διαδικτυακός τόπος της  ΣΩΚΡΑΤΗΣ δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και American Express.
Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Σημειώνεται ότι η  ΣΩΚΡΑΤΗΣ δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.


2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σαs (αντικαταβολή ως 30€ – μόνο για Ελλάδα):
Πληρώστε τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας μεταφορών, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας (για παραγγελίες έως 30€).
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.04.2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

     Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας  ΣΩΚΡΑΤΗΣ
     Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας


3. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημα της ΣΩΚΡΑΤΗΣ:
Κάντε την παραγγελία σας από τον διαδικτυακό τόπο της ΣΩΚΡΑΤΗΣ και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα της ΣΩΚΡΑΤΗΣ στη Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας υπάρχει η δυνατότητα της πληρωμής είτε με μετρητά είτε με πιστωτική κάρτα.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:    251-440021-66             IBAN: GR73 0110 2510 0000 2514 4002 166    

                                                                 BIC: ETHNGRAA

ALPHA ΒΑΝΚ:           7270 0232 0000 162      IBAN: GR81 0140 7270 7270 0232 0000 162    

                                                                  BIC: CRBAGRAAXXX

 

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310 835722 ή μέσω e-mail στο [email protected] 

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.


Print-icon SendToAFriend-icon 

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες, γρήγορα & με ασφάλεια, μέσα από τo ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών που συνεργαζόμαστε
banks4
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης