TANTRIX DISCOVERY

TANTRIX DISCOVERYTANTRIX DISCOVERY

Περιλαμβάνει 10 μοναδικά κομμάτια Tantrix σε ξύλινη ή μεταλλική βάση και αναλυτικές οδηγίες. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να λύσετε τα 10 παζλ θηλιών που έχουν βαθμό δυσκολίας από πολύ εύκολο έως πολύ δύσκολο. Με το Infinite Discovery μπορείτε να συνδυάσετε όσα σετ Discovery θέλετε οδηγώντας την πρόκληση και την διασκέδαση στο … άπειρο !

 

Δεν ήταν ποτέ εύκολο να περιγράψει κανείς την ουσία , το βάθος και  την λεπτότητα του Tantrix σε μερικές φράσεις. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως τον αντίστοιχο του κύβου του Rubik στον χώρο των επιτραπέζιων παιχνιδιών με την διάφορα ότι το Tantrix  ως ομαδικό και διαδραστικό παιχνίδι ,είναι περισσότερο διασκεδαστικό και εξασκεί περισσότερες ικανότητες και δεξιότητες.  Αν εξαιρέσει κανείς μερικά κλασικά παιχνίδια πολύ δύσκολα θα βρει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής όπως το Tantrix που αναπτύσσεται και διαδίδεται με αυξανόμενους ρυθμούς σ’ολο τον κόσμο εδώ και 22 χρόνια. Οπτικά εντυπωσιακό, βαθιά στρατηγικό και με μεγάλη ποικιλία για όλες τις ηλικίες , το Tantrix λόγω της απλότητας του και του τεράστιου βάθους αποτελεί ένα διαχρονικό αστέρι στον ουρανό των πιο εκλεκτών παιχνιδιών.
Tantrix είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής για δύο έως έξι παίκτες που απαιτεί και εξασκεί ικανότητες οπτικό-χωρικής αντίληψης , παραγωγικού και συνδυαστικού τρόπου σκέψης. Δημιουργήθηκε το 1988 από τον Νεοζηλανδό Mike McManaway κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νότια Αμερική. Η πλήρης σειρά των Tantrix αποτελείται από 56 εξαγωνικά κομμάτια  κατασκευασμένα από πλαστικό υψηλής πυκνότητας και ποιότητας με ζωγραφισμένες στο χέρι γραμμές κόκκινου, πράσινου, μπλε και κίτρινου χρώματος. Κάθε πλακίδιο είναι μοναδικό, και με όλα τα κομμάτια  μπορείτε να παίξετε τόσο τα ατομικά παζλ όσο και τα παιχνίδια στρατηγικής και ταχύτητας για πολλούς παίκτες.
Ο χρυσός κανόνας για ένα καλό παιχνίδι "Difficult to master, easy to learn" αποτελεί ένα από τα μυστικά  της επιτυχίας του Tantrix, το οποίο είναι πολύ ευκολότερο να το μάθεις παρά να το εξηγήσεις. Ακόμη και τα μικρά παιδιά προσπαθούν από την πρώτη επαφή με το Tantrix να κάνουν σχέδια με τα χρώματα εξασκώντας έτσι την λογική σκέψη, την αίσθηση του χρώματος και την προβολή και αναγνώριση προτύπων Το όνομα Tantrix προέρχεται από τη φράση “Tangled Tracks” που σημαίνει «μπλεγμένες διαδρομές». Αυτός είναι γενικά και ο σκοπός του παιχνιδιού : να δημιουργήσεις την μεγαλύτερη διαδρομή ή την μεγαλύτερη θηλιά του χρώματος σου. Το κλειδί για να ανακαλύψεις  όλη την ομορφιά και το βάθος του παιχνιδιού είναι να κατανοήσεις τους τέσσερις βασικούς κανόνες και τους τρεις περιορισμούς.
Όλα τα προϊόντα της σειράς Tantrix καταλαμβάνουν μικρό χώρο καθιστώντας εύκολη την μεταφορά για το ταξίδι ,το εξοχικό ή για την παραλία.


Κωδικός: TANTRIX DISCOVERY
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ  

ΕξαντλήθηκεPrint-icon SendToAFriend-icon 

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες, γρήγορα & με ασφάλεια, μέσα από τo ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών που συνεργαζόμαστε
banks4
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης