ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΦΙΛϟ
Εγγραφή στη λίστα επικοινωνίας
Σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR),
ο οποίος τέθηκε σε ισχύ από την 25η Μαΐου 2018, είναι απαραίτητη η επιβεβαίωση της συγκατάθεσή σας
σχετικά με το αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό δελτίο από το βιβλιοπωλείο ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
Εάν θέλετε να λαμβάνετε ή να συνεχίσετε να λαμβάνετε νέα μας,
παρακαλούμε συμπληρώστε το mail σας στο παρακάτω πλαίσιο και πιέστε το +

Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να επικοινωνούμε μαζί σας.

Είναι πολύ εύκολο να παίξεις!
Είναι πολύ εύκολο να παίξεις!

 

            Είναι πολύ εύκολο να παίξεις!

 

 

Θυμάστε την περίοδο μεταξύ 1976 και 1982 που παίζαμε με τα Kalkitos; Τα Kalkitos επιστρέφουν ανανεωμένα για όσους αγαπούν να ονειρεύονται!

Φτιάξτε το δικό σας KALKITOS!

Απελευθερώστε την φαντασία σας και περάστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης δημιουργώντας συναρπαστικούς διαφορετικούς κόσμους. Φτιάξτε τους έτσι όπως τους φαντάζεστε με τα KALKITOS! Είναι τόσο εύκολο να παίξετε! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μολύβι και την φαντασία σας! Διασκεδάστε φτιάχνοντας τις ιστορίες σας και δείτε πόσο διαφορετικές είναι συγκρίνοντάς τες με τις ιστορίες των φίλων σας!

Τι είναι τα KALKITOS;

Τα KALKITOS είναι μια συλλογή από μεταφερόμενα σχέδια, από την διαφάνεια στο χαρτί, η οποία ήταν εξαιρετικά δημοφιλής την δεκαετία του 1970. Σε κάθε KALKITOS υπάρχει ένα ανάπτυγμα με σχεδιασμένο ένα τοπίο-θέμα στο οποίο μπορούν να μεταφέρθούν, από την διαφάνεια, εικόνες ανθρώπων, ζώων, αντικειμένων, οχημάτων κ.α. για να δημιουργήσει ο καθένας την δική του ιστορία. Οι φίλοι των KALKITOS παίζουν σε όλο τον κόσμο γιατί τους δίνει την ελευθερία να δημιουργήσουν δικούς τους φανταστικούς κόσμους. Μπείτε στην παρέα τους και απολαύστε ατελείωτες ώρες διασκέδασης!

Πως παίζεται;

Δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχει χρονικό όριο για να φτιάξετε ένα κόσμο KALKITOS! Μόλις αποφασίσετε που θα τοποθετήσετε ένα χαρακτήρα ή ένα αντικείμενο. τοποθετήστε τη διαφάνεια επάνω στο χαρτί, πιέστε τη με το μολύβι και... είναι έτοιμο.

Είναι τόσο εύκολο!  

TOP 5
BEST SELLERS
Copyright © 2012-2013 Σωκράτης Βιβλιοπωλείο | Προσωπικά δεδομένα | Όροι χρήσης