ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ

 

Εκδοτικός Οίκος: ΓΡΗΓΟΡΗ

Συγγραφείς:Βενετσιάνα Αστάρα  - Ευφροσύνη Κοντοκώστα

 

«Ελληνικά στα βαθιά»… τόσο βαθιά όσο χρειάζεται, ώστε αυτός που µαθαίνει την Ελληνική να αισθανθεί αυτάρκης και αυτός που τη διδάσκει επαρκής απέναντι στις απαιτήσεις ενός προχωρηµένου επιπέδου ελληνοµάθειας.


Όσοι επιθυµείτε να διευρύνετε τη γνώση σας στην Ελληνική ή να συµµετάσχετε σε εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνοµάθειας βουτήξτε στα βαθιά: για να έρθετε σε επαφή µε αυθεντικά κείµενα ποικίλων κειµενικών ειδών και ποικίλης θεµατολογίας που αντανακλούν τη σύγχρονη γλωσσική πραγµατικότητα? για να µη σας φέρνει πλέον σε αµηχανία ο µεταφορικός λόγος και το χιούµορ? για να εξοικειωθείτε µε τα διάφορα επίπεδα ύφους και να αποκτήσετε επίγνωση της χρήσης τους ανάλογα µε τον επικοινωνιακό σας στόχο? για να προσεγγίσετε σε βάθος δύσκολα γραµµατικά φαινόµενα και δυσκατάκτητες δοµές αλλά και να συστηµατοποιήσετε τις πολλαπλές λειτουργίες κατακτηµένων και νέων κατηγοριών και τύπων? για να µάθετε να οργανώνετε τον λόγο σας –γραπτό και προφορικό– µε τα κατάλληλα γλωσσικά µέσα, ώστε να γίνεστε κατανοητοί και πειστικοί.
Εις βάθος θεωρία, πάµπολλα παραδείγµατα και ποικίλες δραστηριότητες για την καλλιέργεια όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων συνδυασµένα σε ένα υλικό που δηµιουργήθηκε µέσα από τις ανάγκες αλλά και µε τη συµβολή των µαθητών της Ελληνικής.


Για να µιλάτε, λοιπόν, φαρσί τα Ελληνικά, για να καταλαβαίνετε πότε κάποιος σας κάνει τον Κινέζο, για να µπορείτε να απαντήσετε κατάλληλα σε µερικά Γαλλικά, για να µην εξακολουθούν να σας φαίνονται Κινέζικα µερικά Ελληνικά... Ελληνικά στα βαθιά!

 

ISBN: 9789606122040


Product: 9789606122040
Price includes VAT  

Quantity : 
Print-icon SendToAFriend-icon 

Make purchases with cards, quickly and safely, through the secure environment of the co-operating banks
banks4
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Disclaimer